bg5.jpgbg4.jpgbg2.jpgbg3.jpgbg1.jpg
Telefoon
Buiten bondage

Buiten bondage 屋外緊縛

Standing torture bondage

Dit slaafje is helaas voor hem genoodzaakt om op 1 been te staan. Het andere been is stevig tegen de boom gebonden en de polsen op de rug die middels een touw omhoog getrokken zijn. Voor de ondersteuning heb Ik zijn bovenlichaam ook gebonden.

Later heb ik van hetzeldfe jute touw een blinddoek en een gag gemaakt, welke ik weer verbonden heb met een andere boom zodat hij naar achteren getrokken werd maar door het touw aan de voorzijde niet kon omvallen.

extreme outdoor bondage in the forest with Mistress Dewi

Head torture bondage


Helaas is deze slaaf genoodzaakt naar boven te kijken. De touwen dienen niet alleen als mondgag maar trekken zijn hoofd tevens naar achteren.
Misschien komt er hulp van boven :D ?
Outdoor Bondage with Mistress Dewi

Hands bondage


Als Meesteres is soms / vaak noodzakelijk om de handen strak om een dikke boom vast te binden. Zo kan de slaaf onmogelijk bij de touwen en staat hij machteloos tegen de boom, afwachtend met welke zweep, bullwhip of cane ik hem zal gaan straffen. 
   

Helpless in bondage folie


Ik gebruik alleen dikke folie voor Mijn slaven. Sommige slaven denken met hun ondeugende handjes het folie te kunnen scheuren maar helaas voor hun.... Ik bondeer met de dikke folie altijd hun handen als een vuisthandschoen :D
Het is toch ook niet leuk als je zonder Mij toch los zou kunnen komen?


 

Extreme bondage for the DVD Slave Camp Sweden by Mistress Dewi