bg5.jpgbg4.jpgbg2.jpgbg3.jpgbg1.jpg
Telefoon
bondage met bamboe, strakke Hogtie in leder, torture bondage of Hulpeloos in Shibari-rope bij Meesteres Dewi

Extreme bondage 極端なボンデージ

Liggende bondage met bamboe

Hier heb ik 1 van Mijn slaafjes in een liggende bondage gedaan. Ik heb hiervoor 2 dunne bamboe stokken gebruikt waarvan de uiteinden een inkeping hebben zodat het touw er niet afgeschoven kan worden. De druk wordt vanuit de schouders over de 2 stokken verdeeld waardoor er niets afklemd. 

Asian-extreme-hogtie by Mistress Dewi
 

toegankelijke Hogtie

Het bovenlichaam heb ik gebonden zoals ik een suspension maak.
Ideaal omdat ik hem zo kan ophangen zonder alles overnieuw te moeten doen. De onderarmen liggen horizontaal over elkaar en omdat de ellebogen gefixeerd zijn, onmogelijk te ontsnappen. Door de benen uit elkaar te binden ligt hij al klaar voor C&B Torture of ballbusting :D
Kruipen en zelfs bewegen is in deze bondage vrijwel onmogelijk.
Ook leuk om in deze houding de voetzolen te kietelen hihi.

Bondage extrem hogtie by Mistres Dewi
 

Een zeer strakke Hogtie in leder

De onderarmen liggen weer horizontaal over elkaar en omdat ook hier de ellebogen gefixeerd zijn, onmogelijk te ontsnappen. Benen strak aangesnoerd en natuurlijk open zodat Ik overal bij kan en hij onmogelijk kan bewegen of zich draaien. Het hoofdharnas met ballgag wordt door een riem naar achteren getrokken en aan zijn voeten bevestigd zodat rusten er niet bij is en zijn hoofd in een betere positie is om Mijn high heels te kunnen schoonlikken en te adoreren.

Leather extreme hogtie by Mistress Dewi
 

Staande torture bondage

Dit slaafje is helaas voor hem genoodzaakt om op 1 been te staan. Het andere been is stevig tegen de boom gebonden en de polsen op de rug die middels een touw omhoog getrokken zijn. Voor de ondersteuning heb Ik zijn bovenlichaam ook gebonden. Zie ook 'outdoor-bondage'.
Later heb ik van hetzeldfe jute touw een blinddoek en een gag gemaakt, welke ik weer verbonden heb met een andere boom zodat hij naar achteren getrokken werd maar door het touw aan de voorzijde niet kon omvallen.

extreme outdoor bondage in the forest with Mistress Dewi
 

Hulpeloos in Shibari-rope

Tijdens de DVD opname 'Secret Camp' in Zweden heb ik 1 van Mijn slaafjes gemarteld terwijl een ander slaafje geboeid en oncomfortabel met 1 been omhoog moest toekijken. Een prachtig gezicht van een vrijwillige (nou ja...) toeschouwer.
Meer over de filmopname in Zweden kunt u zien op Filmopname zweden voor DVD Secret Camp
Mijn film (DVD) van Doma Productions is te bestellen op: deze link van de fetisj winkel van Mince.NL


 

Extreme bondage for the DVD Slave Camp Sweden by Mistress Dewi