bg5.jpgbg4.jpgbg2.jpgbg3.jpgbg1.jpg
Telefoon
Japanese Suspension bondage 日本緊縛

Japanese Suspension bondage 日本緊縛

SM playparty Taboo

 

Ik heb verscheidene optredens gedaan bij de voormalige SM speelavonden 'Taboo' welke bij de burlesque Club Rouge in Eindhoven gehouden werden. Ook heb ik kleine workshops gegeven op het podium om bezoekers en geïnteresseerden kennis te laten maken met de kunst van de Japanse bondage ofwel Shibari.

Bondageshow door Meesteres Dewi bij fetisj party Taboo Eindhoven

bondage show

 

Regelmatig geef ik bij Fetisjh play Parties een bondage show en soms organiseer ik een workshop met de basistechnieken van de Japanse bondage. Kijk voor data en parties regelmatig op Mijn website of schrijf u in voor de wekelijkse fetisj nieuwsbrief van Mince.NL. Misschien ben jij Mijn slachtoffer die avond?

Bondageshow door Meesteres Dewi bij Club Rouge Eindhoven

De kunst van een goede suspension

 

Bij een suspension is het belangrijk dat er niets afgekneld wordt en dat Ik je in een 'paniek' situatie in enkele tellen weer op de grond heb staan. Deze slaaf vond het zo heerlijk en is zelfs bijna in slaap gevallen....

Japanse Bondage - suspension door Meesteres Dewi

Ook ondersteboven hangen in de touwen

 

Ook ondersteboven vastgebonden worden is goed mogelijk. Veel ondersteuning met touw aan voeten, kuiten, knieën zorgen ervoor dat je lang genoeg kunt hangen en Ik Me met je bezig kan houden zoals hier op iedere 3e woensdag van de maand op de SM speelavond bij Club Mistique te Rucphen

Bondageshow door Meesteres Dewi op de 3e woensdag van de maand bij Club Mistique in Rucphen

Leer de kunst van Shibari in Mijn privé workshops

 

Regelmatig moet Ik experimenteren met Mijn slaven. Gelukkig heb ik een prachtige Shibari Ring en ruim voldoende heerlijk voorbehandeld en gewaxt jutte touw om je eindeloos vast te binden. In Mijn studio geef ik ook regelmatig privé workshops aan stellen om hen de kunst van Shibari te leren.

Suspension Bondage door Meesteres Dewi in haar SM Studio