bg5.jpgbg4.jpgbg2.jpgbg3.jpgbg1.jpg
Telefoon
Mijn grote liefde is de Japanse bondage, het fixeren, vastbinden, mummificeren van een persoon zodat hij helemaal machteloos en afhankelijk van je is geeft een kick.

Pas later begreep ik waarom ik vroeger op school in Indonesië de jongens mijn tas liet dragen en ik hun altijd opdrachten liet uitvoeren of voor mij werken. Ook heb ik ooit een jongen aan een boom vastgebonden achtergelaten omdat hij mijn oma pestte. Hopelijk is hij ondertussen gevonden hihi.
Ik vond het altijd heerlijk om geadoreerd / aanbeden te worden maar besefte niet precies wat dat inhield. 13 jaar geleden kwam ik in aanraking met SM. Ik bezocht destijds met een vriend van mij SM Club Doma in Den Haag. Vroeger hadden ze daar clubavonden met optredens op het podium en veel internationale gasten.
Ik had toen nooit kunnen denken dat ik enkele maanden later zelf op dat podium stond als Meesteres met een slaaf waar ik vele malen een show gaf. Na mijn 1e bezoek aan Doma begreep ik alles beter van vroeger, waar mijn gevoelens vandaan kwamen en waarom het mij zoveel genot schiep als een man alles voor mij wou doen.

Niet veel later ben ik bij een grote SM club gaan werken en daarna zelfstandig. Via de eigenaar van Club Doma ben ik ook in contact gekomen met de filmploeg van Kim Holland die mij gevraagd hebben een reportage voor TV over SM te maken. Deze is in 6 afleveringen uitgezonden zodat heel Nederland gelijk wist wie ik was :D

Shibari / Kinbaku 緊縛


Mijn grote liefde is de Japanse bondage. Ik geef hier dan ook workshops aan stelletjes of in groepsverband. 2 jaar geleden heb ik de beroemde Japanse Kinbaku specialiste Coco Katsura uit Tokyo leren kennen. Inmiddels is zij een goede vriendin van mij en als zij in Nederland is slaapt ze bij mij en oefenen we veel. Ik heb een hoop van haar geleerd en ben blij dit nu weer aan anderen te kunnen doorgeven, heerlijk opwindend en spannend om een sub totaal machteloos onder mijn hoge laarzen te laten kruipen, worstelend om los te komen wat hun toch niet lukt. Het fixeren, vastbinden, mummificeren van een persoon zodat hij/zij helemaal machteloos en afhankelijk van je is geeft een kick.

Ik doe niet alles en heb altijd een gesprek met mijn klanten. Zeker als ik ze voor de 1e keer zie. Pas dan bepaal ik welke bondages we kunnen oefenen. De reden is dat ik vind dat je een workshop alleen kunt geven in volle overgave. Als ik iets doe wat ik eigenlijk niet wil, zal mijn leerling dat toch merken en zal zowel hij/zij als ik er geen goed gevoel aan overhouden. Het is daarom belangrijk dat Ik weet waar jullie van houden. Bondages kunnen in de SM-sfeer, sadistisch of extreem strak zijn maar ook erotisch (toegankelijk), hangend (suspension) of als kunstvorm/fotografie

Dus bezoek je Meesteres Dewi Fortuna in Eindhoven (Brabant) voor je shibari workshop!