bg5.jpgbg4.jpgbg2.jpgbg3.jpgbg1.jpg
Telefoon
2 uur Privé Japanse Bondage les van Meesteres Dewi voor slechts € 60,-

2 uur Privé Bondage lessen / workshop - bij Meesteres Dewi Fortuna


Bondage workshop Mistress Dewi in EindhovenHeeft u altijd al graag de bondage techniek of shibari willen leren? Dan heeft u nu de kans om de basis technieken van erotische bondage, borstharnas, hand- en voetbondage, vernederende bondage of een hogtie te leren. Een mooie bondage, symetrisch, lekker strak en toch zonder af te knellen is een lust om te doen en misschien wel nóg leuker om te (moeten) ondergaan. Dit alles bieden wij aan in een persoonlijke sfeer in onze studio door Lady Mince zelf. U kunt ook vooraf aangeven welke bondages uw voorkeur hebben en Lady Mince zal u deze stapsgewijs en persoonlijk uitleggen en voordoen.

Private Bondage lessen door Lady Mince voor twee uren voor slechts € 60,00 en voor elk opvolgend uur meer + € 25,00, dus drie uur is dan € 85,00 enz.
Dit is de (totaal)prijs voor een stel en de Bondage workshop zal worden gegeven in onze BDSM Studio op de 1e etage, boven onze winkel in Waalre (nabij Eindhoven). Indien u individueel les wenst kunnen wij zonder meerkosten ook voor een bondagemodel zorgdragen.

Voor reserveringen, kunt u de workshop bestellen en in het venster bij de afronding van uw bestelling eventuele voorkeurdata opgeven. Wij zullen u dan contacteren om met u een definitieve datum af te spreken.

Learning basic knots at Bondage workshop Mistress DewiLearning basic knots at Bondage workshop Mistress DewiLearning japanese bondage and suspension at Bondage workshop Mistress Dewi